Home / archiefcentraal / stratentennistoernooi wijhe zeer geslaagd

stratentennistoernooi wijhe zeer geslaagd

In Wijhe werd afgelopen zondag het jaarlijkse Stratentennistoernooi gehouden. Met zes deelnemende teams en een heerlijke voorjaarszonnetje was het een zeer geslaagd toernooi.

Om 9.30 uur kwamen de zes teams naar de baan. Elk team bestond uit tenminste twee leden van ATC Wijhe en twee niet-leden. Ieder team speelde vijf wedstrijden van een half uur, waarbij elke gewonnen wedstrijd twee punten opleverde.

Na afloop kon het team ‘Oh nee toch niet; baan 4’ de eerste prijs in ontvangst nemen: een heerlijke taart van bakker Jolink in Wijhe. Het team ‘Stelnietsvoormaarwelsportief’ deed z’n naam eer aan en eindigde als laatste.

Maar eigenlijk ging het niet om het winnen. Het Stratentennistoernooi is een mooie kans voor niet-tennissers om eens te tennissen en te kijken of het ook hun sport kan worden. En dat bleek het geval: tenminste zeven deelnemers besloten ter plekke om gebruik te maken van de actie van de tennisclub in Wijhe: voor 90 euro 10 tennislessen en lidmaatschap tot het einde van het jaar.

De actie loopt nog tot 27 maart 2016. Meer informatie is te vinden op de website www.atcwijhe.nl of via ledenadm@atcwijhe.nl.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.