stick figures wint tweede voorronde de wraak

Dat er in Heino gisteravond ook een Pink Floyd-avond was, maakte De Wraak van Salland niks uit. In De Baron werd een lekker druk bezochte tweede voorronde van Sallands bandbattle afwerkt.

Stick Figures beet het spits af en deed dat met eigen werk. De band heeft wat afgekeken van Muse en Red Hot Chili Peppers, maar ze laten zich eigenlijk niet vergelijken met een van die bands. Beetje pop, beetje funk, beetje rock. Beetje Fischer Z ook hier en daar, mar dat had ook te maken met de kopstem van de zanger. Ook met mooie solo’s van gitaat, bas en drum.

Thieving Magpies is een Zwolse rockband die stevige en sferische eigen songs speelt. Rock, pop en psychedelisch. Beïnvloed door muziek uit de jaren 70.

Premium Rock en The Woof brengen rock-covers. En dat doen ze goed!

De Wraak
De Wraak van Salland – je kunt het ook allemaal lezen op de site – is een Sallandse bandbattle die dit jaar voor de vierde keer gehouden wordt. Zestien bands spelen in vier voorrondes op een plek in de halve finale. Daar zijn er twee van, beiden in Leeren Lampe. Uiteindelijk blijven er vier bands over voor de grote finale in De Gouv. Winnaar van de avond is de band die meeste muntjes van het publiek krijgt toebedeeld. Nummer twee wordt digitaal gekozen.

Clips
Van iedere band wordt een clip gemaakt die in een poll op Salland Centraal komt te staan. Daar de winnaar van is nummer twee.

In de loop van de week komen de clips van vrijdag (voorronde 1 in café Vosman Nieuw Heeten) en zaterdag online.

Vervolg
8 En 25 maart zijn de volgende voorrondes. Respectievelijk in De Droadnagel in Haarle en in De Herxer Marke in Herxen. 8 en 15 april zijn de halve finales. De finale is op 23 april in Gouv.

Foto’s: Johan Bokma

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.