sterren kijken met samenloop voor hoop

Theo Geutjes zal een lezing verzorgen. De lezing bevat een uitleg in de filmzaal van ons heelal/universum. Frank Helmer zal de telescopen doen.(Hopelijk is het een heldere avond zodat er ook daadwerkelijk wat te kijken valt). Riet Geutjes en Anje Clemens zullen het planetarium bemannen/bevrouwen. Het planetarium is een natuurgetrouwe weergave van het heelal, maar dan binnen. Dus niet weergevoelig, wat een fijne bijkomstigheid is. Dus een geheel verzorgde avond van 1,5 tot 2 uur.

De prijs is minimaal 7 euro per person, maar meer mag natuurlijk ook. De voorstelling is op woensdagavond 9 maart vanaf 19.30 uur bij de Sterrenwacht, bovenop de Nijverdalse berg. Je vindt de hoofdingang van Buitencentrum Staatsbosbeheer aan de Grotestraat 281.

Er is plek voor maximaal veertig bezoekers. Aanmelden kan bij Anje Clemens via J.W.Clemens@hetnet.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.