sneeuwwitje en de acht reuzen wint bij paard 2016

‘Paard 2016 is een groot paardensportevenement tussen twaalf ponyclubteams in een wedstrijd. De Vrije Kür voor ponyclubteams op muziek mocht naar eigen inzicht vormgegeven worden, waarbij pony’s betrokken moesten zijn.

De leden van ponyclub Heeten kozen voor een eigen invulling van het sprookje “Sneeuwwitje” en doopten het alom bekende sprookje om tot “Sneeuwwitje en de 8 reuzen”. De uitvoering kwam tot stand door zowel leden rijdend op hun pony als leden in een rol te voet. Hierdoor kon iedereen deel uitmaken van de kür. Daarnaast was er zeer veel aandacht besteed aan de kleding en entourage.

De jury was lovend over het optreden en de kür werd beloond met een 1e prijs voor de artistieke uitvoering. Aansluitend werden de artiesten door de organisatie uitgenodigd om hun optreden op zondag te herhalen in het showprogramma.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.