smeekens jaar langer bij team lottonl jumbo

Raaltenaar Jan Smeekens schaatst ook volgend jaar voor Team LottoNL-Jumbo. De Japanner uit Salland heeft zijn contract met één jaar verlengd.

Coach Jac Orie is er van overtuigd dat Smeekens nog steeds een grote potentie heeft. “In de trainingen haalde Jan op een gegeven moment weer het niveau van twee jaar geleden”, laat hij weten op de website van het team. “Alleen in de wedstrijden kwam het er niet uit. We gaan daarom een aantal zaken veranderen in de trainingsopbouw, waardoor Jan hopelijk die stap in de goede richting kan maken.”

Smeekens op de digitale thuishaven van het schaatsteam: “Het afgelopen jaar had ik het gevoel dat er niet uit kwam wat er in zat. Mijn beste wedstrijd schaatste ik jammer genoeg in een trainingswedstrijd toen het seizoen er al op zat. Ik ben er dan ook op gebrand om in hetzelfde team te laten zien waartoe ik in staat ben. Het is een gaaf team, waar ik het uitstekend naar mijn zin heb. Ik ben dan ook blij met de contractverlenging.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.