Home / archiefcentraal / slagwerkconcert de olster harmonie groot succes

slagwerkconcert de olster harmonie groot succes

Deze avond stond het slagwerk centraal. De opzet van het concert was zeer geslaagd dankzij de variatie in de aangeboden muziekstukken en de verassende combinaties. Hoogtepunten waren het optreden van de junior-slagwerkgroep, het Bachwerk-ensemble waarbij de slagwerkgroep de Cello Suite van Bach samen speelde met de cellist Harm Baars, het speciaal voor deze avond door dirigent Arend Gerds gecomponeerde “I count the days” en de knallende afsluiter “Tsunami” dat voor slagwerk door instructeur Frederik Roeland was bewerkt.

De nummers zorgden voor veel enthousiasme onder de toeschouwers. Een bezoekster uit de Eikelhof: “Een slagwerkconcert leek mij heel leuk, maar toen ik hoorde dat het een concert van de Olster Harmonie was, had ik zo mijn twijfels. Maar ik heb geen spijt dat ik ben gegaan. Wat een fantastische avond! Het stoffige beeld dat ik had van een harmonie of fanfare ben ik nu wel kwijt.”

Het jubileumseizoen van de Olster Harmonie wordt op zaterdag 2 juli afgesloten met een groots muziekfeest in het Olsterhof, de Harmoniedag XL. Kijk voor meer informatie op www.deolsterharmonie.nl

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.