sdol weet niet opnieuw te stunten

SDOL trainer Hendri Zwinselman was vanwege ziekte niet aanwezig bij de wedstrijd tegen Ulu Spor. Trainer van het tweede elftal van SDOL nam voor hem de honneurs waar. Na contact met de trainer van het tweede wist Zwinselman mij te vertellen dat zijn team de rust in ging met een verrassende 0-0. Eén van de spelers van Ulu Spor kreeg in de eerste helft twee keer een gele kaart waardoor het team uit Zwolle in de tweede helft moest starten met tien man.

Toch liep de ploeg van Zwinselman tegen een 1-0 achterstand aan: ‘Zij scoren vanuit een spelhervatting de 1-0. In de minuten die daarop volgen zijn wij zoekend naar de gelijkmaker, maar krijgen wij al snel de 2-0 om onze oren’.

Nadat de 2-0 in het net ligt is de gehele organisatie bij de Luttenbergers ver te zoeken. Zwinselman omschrijft het als los zand. De 3-0 en 4-0 volgen snel waardoor het eindresultaat gezien de verrassing van vorige week tegen Hoonhorst zeer teleurstellend is.

Volgende week gaat het team hopelijk met een herstelde trainer op zoek naar de drie punten tegen de hekkensluiter Manderveen. Manderveen dat tegen het één plaats hoger staande Vilsteren vandaag won met 2-1. ‘Wij moeten dan maar zien dat wij de punten in Luttenberg houden’, aldus Zwinselman.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.