schuttinggluurder raalte blijkt medewerker wocozon

De ‘verdachte man’ die dinsdag in Raalte over schuttingen gluurde, blijkt een medewerker van Wocozon. De man onderzocht in opdracht van SallandWonen de mogelijkheden voor zonnepanelen op daken van huurwoningen.

Dat laat Salland Wonen weten.

Dinsdag werd gemeld dat aan de Johanna van Burenlaan en de Aar van de Werfhorstsingel een man op verdachte wijze over schuttingen keek en bij verschillende huizen aanbelde. Van die huizen maakte hij vervolgens foto’s.

De situatie bleek uiteindelijk minder spannend dan werd gesuggereerd. “Mysterie opgelost!”, aldus SallandWonen. “Alle medewerkers van SallandWonen of onze relaties kunnen zich overigens legitimeren. Bedankt voor de oplettendheid!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.