Home / archiefcentraal / schuttinggluurder raalte blijkt medewerker wocozon

schuttinggluurder raalte blijkt medewerker wocozon

De ‘verdachte man’ die dinsdag in Raalte over schuttingen gluurde, blijkt een medewerker van Wocozon. De man onderzocht in opdracht van SallandWonen de mogelijkheden voor zonnepanelen op daken van huurwoningen.

Dat laat Salland Wonen weten.

Dinsdag werd gemeld dat aan de Johanna van Burenlaan en de Aar van de Werfhorstsingel een man op verdachte wijze over schuttingen keek en bij verschillende huizen aanbelde. Van die huizen maakte hij vervolgens foto’s.

De situatie bleek uiteindelijk minder spannend dan werd gesuggereerd. “Mysterie opgelost!”, aldus SallandWonen. “Alle medewerkers van SallandWonen of onze relaties kunnen zich overigens legitimeren. Bedankt voor de oplettendheid!”

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.