schrijf je in voor autorodeo luttenberg

Deelnemers kunnen zich persoonlijk aanmelden. Wil je zeker zijn van deelname, neem een geldig rijbewijs mee en meld je dan aan op vrijdagavond 18 maart van 19.30 tot 21.30 uur in Gemeenschapscentrum Elckerlyc aan de Butzelaarstraat 22 in Luttenberg.

Er wordt weer gereden in drie klassen: tot 1600 cc, van 1600 cc tot 2000 cc en een superklasse van 2000 cc tot maximaal 2900 cc. Bij voldoende deelname ìs er ook dit jaar weer een siamese klasse. De drie overblijvers van elke manche plaatsen zich voor de volgende ronde. De afvallers kunnen zich via de herkansingsmanche alsnog plaatsen voor de (halve) finales.

Voor meer informatie en de algemene eisen en voorwaarden kun je kijken op staging2.autorodeoluttenberg.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.