Home / archiefcentraal / samenloop voor hoop op de plas in raalte tijdens koopzondag

samenloop voor hoop op de plas in raalte tijdens koopzondag

De organisatie informeert deze dag over de 24 uur durende wandelestafette, over de vele muziekoptredens, de verschillende ceremonies die zullen plaatsvinden en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Kaarszakken
Ook kun je hier dan de kaarsenzakken kopen. De kaarsenzakken kunnen met een wens of tekening voorzien worden. De organisatie vult deze dan met een kaars. De kaarsenzakken verlichten het parcours van de SamenLoop tijdens de avond- en nachtelijke uren. Ook de exclusieve ‘SamenLoop voor Hoop Raalte-polsbandjes’ liggen in de kraam. Deze kosten 2 euro. Bovendien staat er een door Party en Spel beschikbaar gesteld springkussen voor de kinderen.

2e Teamcaptains bijeenkomst
Op maandag 21 maart vindt er in de Leeren Lampe de tweede teamcaptainsavond plaats. Ben je niet op de eerste avond geweest of ben je van plan met een team aan de SamenLoop te gaan deelnemen, laat je dan tijdens deze avond informeren over de SamenLoop, De avond begint om 20.00 uur.

 

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.