sallandshoeve opent vernieuwde brasseriezaal

Partyboerderij Sallandshoeve hield afgelopen zaterdag een open huis en dat werd een gezellige, drukke boel. De vernieuwde brasseriezaal werd na een grondige verbouwing weer geopend. Een kleine 120 gasten wisten de weg naar de open dag te vinden en genoten onder het genot van een kop koffie van de nieuwe zaal en activiteiten.

Brasserie Sallandshoeve
Het eetcafé was sterk verouderd en was aan een moderniseringsslag toe. Het heeft in totaal vier weken gekost, maar het resultaat was volgens de bezoekers verbluffend. In de brasserie werd tevens de nieuwe menukaart gepresenteerd. Tijdens de open dag werd een ‘sneak preview’ gegeven van de honderd activiteiten die de partyboerderij biedt. Deze activiteiten zijn tevens te huren op locatie voor diverse soorten feesten.

Sportief op unieke locatie
Partyboerderij Sallandshoeve biedt sportieve activiteiten voor jong en oud. Een complete belevenis voor iedereen. We willen een complete middag, avond of zelfs gehele dag uit verzorgen. En met de unieke mogelijkheden van de Sallandshoeve is dit mogelijk. Naast het natje en droogje, verzorgt Sallandshoeve de activiteiten, entertainment en eventuele overnachtingsmogelijkheden op het naastgelegen vakantiepark.

Partyboerderij Sallandshoeve is gevestigd in een sfeervolle oude boerderij en bestaat uit vier ruimtes: de kelder, brasserie, vuurplaats en dêle. Partyboerderij Sallandshoeve is te vinden aan de Holterweg 85a in Nieuw Heeten en is open van woensdag tot en met maandag vanaf 12.00 uur en op afspraak.

Meer informatie via 0572-321630 en info@partyboerderijsallandshoeve.nl en staging2.partyboerderijsallandshoeve.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.