sallandse panoramatocht over sallandse bergen

Voor een paar kuitenbijters aan het begin van het seizoen hoef je niet naar Limburg. Het Sallandse landschap kan daar ook aan voldoen. DeSallandse Panoramatocht voert jeover de Lemelerberg, de Hellendoornse berg, de Luttenberg, de Haarleberg en de Holterberg.

Tussen het klimwerk door fiets je door het open Sallandse coulissen landschap. Je passeert schitterende panoramapunten en verkent met deze tocht bijzondere plekjes van Salland. De tocht is bedoeld voor zowel de snelle als de minder snelle fietser. Iedereen kan dus mee doen in een eigen tempo. De 100 kilometer tocht krijgt 200 hoogtemeters te verwerken en is daarmee het meest geschikt voor de racefiets. De tocht van 50 kilometer is geschikt voor de toerfiets, e-bike en de racefiets.

De Sallandse Panoramatocht start vanaf sportkantine Heidepark in Lemelerveld aan de Verbindingsweg 1C. Inschrijven kan via internet of ter plaatse van 9.00 uur tot 11.00 uur. Voor Stichting Duurzaam Onderweg-en NTFU-leden kost inschrijving 4 euro, voor niet-leden 5 euro. Kijk voor meer informatie of voorinschrijven op staging2.stichtingduurzaamonderweg.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.