Home / archiefcentraal / sallands got talent in volle gang

sallands got talent in volle gang

De deelnemers van Salland’s got Talent vertegenwoordigen verschillende leeftijdsgroepen en disciplines. Een kleine greep uit het aanbod: drie dansgroepen, ‘D-pose’ en ‘First-up’ van Heeten sportief en ‘Discover’ van Kwiek laten het publiek hun beste moves zien. Renske Mali (8), de jongste zangeres van de avond zingt een zelf geschreven lied en Jeffrey Kleine Koerkamp (20) uit Lettele doet de eerste one-man klucht tijdens een Salland’s got Talent.

In de jury zitten tijdens de voorronde Ruud Tijs, producer van Hillroad Records in Luttenberg, Mariska Zwaart, dans- en musical docent bij RGV Kwiek en Gerard Elferink voorzitter van de Culturele Adviesraad Raalte, oud voorzitter van Stichting Stoppelhaene en medeorganisator van Ribs & Blues. De presentatie wordt gedaan door Monique Jansen van het uit Salland afkomstige pop-jazz duo ‘Flows On’.

Foto’s: Arnold Roolvink

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.