salland eventjes op zwart tijdens earth hour

Salland ging zaterdag eventjes op zwart tijdens Earth Hour, een jaarlijkse, wereldwijde actie tegen klimaatverandering. Van veel beeldbepalende gebouwen gingen om 20.30 uur een uur lang de lichten uit. Ook in Olst-Wijhe werd stilgestaan bij Earth Hout.

Er was speciale aandacht voor dit wereldwijde evenement bij Infocentrum IJssel en Brasserie Op Duur. Wethouder Blind gaf het startsein voor de avond, waarbij deelnemers een gezellig diner bij kaarslicht hadden. Een deel van de mensen trok na het diner nog de wandelschoenen aan om een nachtwandeling te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.