Home / archiefcentraal / salland eventjes op zwart tijdens earth hour

salland eventjes op zwart tijdens earth hour

Salland ging zaterdag eventjes op zwart tijdens Earth Hour, een jaarlijkse, wereldwijde actie tegen klimaatverandering. Van veel beeldbepalende gebouwen gingen om 20.30 uur een uur lang de lichten uit. Ook in Olst-Wijhe werd stilgestaan bij Earth Hout.

Er was speciale aandacht voor dit wereldwijde evenement bij Infocentrum IJssel en Brasserie Op Duur. Wethouder Blind gaf het startsein voor de avond, waarbij deelnemers een gezellig diner bij kaarslicht hadden. Een deel van de mensen trok na het diner nog de wandelschoenen aan om een nachtwandeling te maken.

Lees ook

CRT huldigt Mitchel Schotman

RAALTE – Wielervereniging CRT heeft woensdag 15 september Mitchel Schotman gehuldigd voor zijn BMX-prestaties. Mitchel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.