ryan thomas verlengt contract bij pec zwolle

Ryan Thomas zelf over zijn contractverlenging: “Dat ik mijn contract in Zwolle heb verlengd stemt mij erg gelukkig. PEC Zwolle is mijn eerste club buiten Nieuw-Zeeland en heeft een speciale plek in mijn hart gekregen. Ik heb de verschillende opties afgewogen, maar heb geen haast om naar een andere club te gaan. Dat komt ook omdat PEC Zwolle zich de laatste seizoenen flink heeft ontwikkeld. Waar we aan het begin enkel als doelstelling hadden om niet te degraderen, doen we nu mee om een plek bij de top-8 in de Eredivisie. Ik voel veel vertrouwen vanuit de club en wil, als ik weer volledig ben hersteld van mijn blessure, weer belangrijk zijn voor PEC Zwolle.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: “Als club zijn we erg content met het langer aanblijven van Ryan. Hij heeft sinds zijn komst aangetoond een absolute meerwaarde te zijn voor PEC Zwolle. Momenteel zit Ryan in de laatste fase van zijn revalidatie en wij hopen dan ook dit seizoen nog van zijn diensten gebruik te mogen maken. Dat spelers van dit kaliber ook de komende jaren in Zwolle spelen is goed voor zowel de club als de ontwikkeling van de spelers zelf.”

Naast Thomas heeft overigens ook middenvelder Rick Dekker van de week zijn handtekening gezet onder het nieuwe contract dat hem tot medio 2018 aan de club bindt. Ook dit nieuws is in een eerder stadium reeds gecommuniceerd, alleen vond de fysieke handeling enkele dagen geleden plaats.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.