running club lierderholthuis geeft hardloopcursus

Speciaal voor de onervaren hardloper begint vanaf donderdag 7 april een hardloopcursus van Running Club Liederholthuis (RCL). Iedere donderdagavond wordt er van 19.00 tot 20.30 uur getraind, veertien weken lang. Het verzamelpunt voor de training is de oprijlaan van landgoed Den Alerdinck aan de Zuthemerweg in Laag Zuthem/Heino.

De kosten voor de beginnerscursus bedragen 35 euro. De eerste twee trainingsavonden zijn een gratis kennismaking. De cursus is bedoeld voor mensen die weinig ervaring hebben en kennis willen maken met het hardlopen. Het accent ligt op algehele oefeningen en het lopen in basisvorm. De cursus wordt afgesloten met een Coopertest.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Geertje Dingemans via 0548-851867 of met Harry Kloppenberg via 0572-393397. Op de website van RCL staat ook de nodige informatie en hier komt ook het inschrijfformulier op te staan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.