rtv raalte en airplay radio zoeken nieuwe tv naam

RTV Raalte en Airplay Radio uit Olst-Wijhe gaan samen verder met één tv-zender. Daarmee is een belangrijke stap gemaakt in samenwerking van beide omroepen, waartoe ze landelijk verplicht zijn. En nu moet er een nieuwe naam komen, heb jij een idee?

‘Den Haag’ wil dat er van de 280 lokale omroepen uiteindelijk een stuk of 50 tot 60 streekomroepen overblijven. RTV Raalte en Airplay hadden daarom eerder al gekozen.zich aan te sluiten bij Regionale Media Centrum Nieuwe Hanze.

Nu is de fusie van de tv-zender een feit. Qua radio blijven de omroepen zelfstandig.

Het bestuur van RTV Raalte loopt voor tv met de gedachte als 1 Salland of Salland 1 verder te gaan. De domeinnamen zijn al vastgelegd. Maar tegelijk vraagt het bestuur mensen mee te denken naar eventuele alternatieven. Dus we zouden zeggen: kom maar op met de ideeën.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.