rohda raalte op eigen veld onderuit

Rohda kwam goed uit de startblokken en kreeg in de tweede minuut al een grote kans via aanvaller Saba Gwedelidze, maar hij zag zijn inzet gekeerd worden door de Silvolde-doelman.

Ondanks de goede start ging het na tien minuten helemaal mis op Sportpark Tijenraan. Silvolde-speler Giel Driever dook op voor het doel van Rohda Raalte en wist de openingstreffer te maken.

Na het eerste doelpunt van de bezoekers had Silvolde de touwtjes in handen. Vijf minuten na de treffer maakte Bertroy Navis de tweede van de middag en leek het een moeilijke middag te worden voor de thuisploeg.

De bezoekers kregen enkele grote kansen maar lieten deze onbenut. Beide ploegen zochten na vijfenveertig minuten de kleedkamers op met een 0-2 tussenstand.

Na rust was het Rohda-aanvaller Jeffrey de Visscher die bijzonder gretig uit de kleedkamer kwam. Enkele seconden na het startsein voor de tweede helft maakte hij de aansluitingstreffer en veranderde het perspectief voor de Raaltenaren. Alles was nog mogelijk.

De eerste corner na de aansluitingstreffer leverde meteen gevaar op voor het doel van de bezoekers. Een kopbal van Saba Gwendelidze werd echter gepareerd door de Silvolde-doelman.

In de slotfase kreeg Rohda Raalte een grote mogelijkheid op de gelijkmaker, maar Kamperman Leferink liet de kans onbenut.

Na negentig minuten klonk het eindsignaal en ging de volle driepunter naar de mannen van Silvolde. Door het verlies staan de Raaltenaren op de elfde plaats in de Hoofdklasse C. Een gevaarlijke positie, aangezien de nummers elf en twaalf uiteindelijk nacompetitie spelen in de strijd tegen degradatie. De nummers dertien en veertien degraderen direct naar de Eerste Klasse.

[poll id=91]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.