rohda raalte net niet opgewassen tegen koploper

In het eerste kwartier kregen beide ploegen flinke kansen om de score te openen. In de 25e minuut was het raak voor Juliana’31. Na de openingstreffer kreeg Rohda een grote mogelijkheid om de score weer gelijk te trekken.

In de tweede helft zette Rohda meer druk. Dit leidde tot een aantal kansen voor Rohda Raalte maar niet tot een goal. In de 83e minuut verdubbelde Juliana’31 de score. Jody van der Laan maakte de treffer. Twee minuten later scoorde Rohda dan toch de aansluitingstreffer via een mooie goal van Lars van Schooten. Hij schoot met een volley de bal in de verre kruising.

[tweetwidget type=”single” query=”711564434171424768″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Hoofdtrainer Frank Tempelman van Rohda Raalte vindt de uitslag jammer. “Het was een gelijk opgaande wedstrijd. Nadat we in de eerste helft op achterstand kwamen, hebben we er alles aan gedaan om de gelijkmaker te scoren. In de tweede helft probeerden we meer te forceren. Na de aansluitingstreffer hadden we nog tien minuten om nog een puntje mee te pakken naar Raalte. We kregen nog een grote mogelijkheid, maar jammer genoeg ging de bal er niet in.”

[tweetwidget type=”single” query=”711567675693129728″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Ondanks de verliespartij blijft Rohda Raalte staan op de elfde plek met 21 punten. Als Rohda aan het einde van het seizoen nog steeds op de elfde plaats staat, speelt het nacompetitie tegen degradatie. In het paasweekend voetbal Rohda Raalte op zaterdag 26 maart, dan komt MSC op bezoek in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.