rohda raalte mist aansluiting met middenmoot

Na een minuut stilte ter nagedachtenis aan alle slachtoffers van de terreuraanslagen in Brussel en het overlijden van Johan Cruyff gaat de wedstrijd van start. Direct vanaf de aftrap geeft Rohda vol gas. De gasten uit Meppel worden flink onder druk gezet. Na een vrije trap die wordt gepakt door de keeper van MSC schiet zowel Camiel Fidom als Jos Fidom hoog over.

Beide teams gaan vol voor de winst. Na de schoten op doel van de kant van Rohda probeert ook MSC het een aantal keer van afstand. In de 21e minuut beland de bal in het strafschop gebied van de Raaltenaren. Rohda keeper Jens Veldwachter weet na een scrimmage voor zijn doel de bal te bemachtigen. Het spel golft heen en weer waardoor beide teams kansen creëren. Lars van Schooten geeft een voorzet op Jolf Stel die de kans net niet kan verzilveren. In de 32e minuut belandt een bal van MSC via een Rohda verdediger in het zijnet van keeper Veldwachter. Vlak voor rust komt Saba Gwedelidze net te kort om de 1-0 voor Rohda Raalte binnen te tikken na een goede voorzet van Lars Kamperman Leferink. Beide teams gaan met een 0-0 ruststand de kleedkamer in.

De tweede helft is nog niet begonnen of Lars van Schooten mag aanleggen voor een vrije trap. Hij ziet zijn inzet in de 48e minuut eindigen op de paal. Het zit de ploeg uit Raalte niet mee. In de 59e minuut weet Jeffrey de Visscher de keeper van MSC te omspelen, maar schiet op de paal. De doelman van MSC moet vervolgens twee maal ingrijpen bij de inzet van Gwedelidze in de 62e minuut en Van Schooten in de 65e minuut.

Gwedelidze is het laatste kwartier van de wedstrijd op dreef en bestookt de tegenstander uit Meppel met kansen, maar keer op keer staat de keeper van MSC in de weg. Hij wordt in de 90e minuut gewisseld voor Orveo Ubbergen. Laatste wapenfeit van de wedstrijd komt van Jolf Stel, maar wederom is de keeper van MSC de aanvallers van Rohda de baas. De wedstrijd eindigt in een 0-0 gelijke stand.

Door het gelijkspel van Rohda weet het team de achterstand op de middenmoot niet in te lopen. De achterstand op v.v. Alverna is zelfs groter geworden door 0-2 winst op de hekkensluiter MVV Alcides.
Zondag 3 april zal Rohda Raalte het thuis op moeten nemen tegen Achilles 1894 dat één plaats lager staat op de ranglijst.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/_LfSMCcGhoE”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.