rohda en eagels strijden om plek in bekerfinale

Rohda Raalte ging als koploper met zeven punten door naar de eerste ronde van de beker. In de eerste wedstrijd speelde Rohda uit tegen de Tukkers A1. De wedstrijd kon niet worden beslist na 90 minuten. Maar na penalty’s kwam Rohda toch als winnaar uit de bus. In de tweede ronde namen zij het thuis op tegen Voorwaarts A1. Rohda Raalte stapte hier als winnaar van het veld met een 2-1 uitslag. In de kwartfinale speelde Rohda thuis tegen Orion A1, ook hier trok het team uit Raalte de overwinning naar zich toe, het werd maar liefst 5-2.

Go Ahead Eagles kwam vrij gemakkelijk door de bekerrondes heen. In de eerste ronde won het team uit Deventer met 1-5 van Pax A1. In de tweede ronde speelde het team thuis tegen HHC A1 en won met 10-1. In de kwartfinale speelde Go Ahead thuis tegen SDC Putten A1. Deze wedstrijd werd met 4-0 gewonnen.

Go Ahead Eagles is dit seizoen nog ongeslagen en lijkt dus de beste papieren te hebben. Rohda Raalte staat momenteel derde in haar eigen competitie.

Zou Rohda thuis kunnen stunten en er voor zorgen dat Go Ahead Eagles zijn eerste nederlaag gaat lijden?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.