ridenow taxi nog voordeliger met nieuwe bussen

Met de succesvolle start in 2015 en het enthousiasme onder een groeiende groep gebruikers van de RideNOW taxi-bestel-app is het bedrijf uit Deventer klaar om de dienstverlening uit te breiden.

Taxibussen om groepen, groter dan 4 personen, te vervoeren zijn een logische volgende stap. Voor de bussen is een speciaal ontwerp gemaakt en de app is voorzien van een update, zodat men aan kan geven als groep, tot 8 personen, te willen reizen.

Het grote voordeel voor de klant is dat de prijs van zo’n taxibus gelijk is aan die van de kleinere 4-persoons taxi’s. Dezelfde prijs kun dus in plaats van door 4 personen, door 8 personen gedeeld worden.

“De filosofie van RideNOW taxi is altijd geweest om de klant direct duidelijkheid te bieden over prijs en aanrijtijd, zonder dat men eerst hoeft te bellen. De stap om de toeslag voor taxibussen ten opzichte van kleinere taxi’s te schrappen en voor hetzelfde tarief te rijden was dus logisch voor ons.” aldus Marc Roescher, directeur van het moederbedrijf achter RideNOW, TCR Vervoer.

Naast de lage tarieven voor RideNOW taxibussen geldt ook de RideNOW korting. Groepen hebben daardoor dubbelop voordeel. Download nu de RideNOW app in de Apple Appstore en Google Playstore.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.