raaltese maakt zich sterk voor ms

Multiple Sclerose (MS) is een ongeneeslijke aandoeing van het centrale zenuwstelsel waar ongeveer zestienduizend Nederlanders aan lijden. Het is niet erfelijk, maar genetische factoren spelen wel degelijk een rol.

De Raaltese Marissa maakt zich inmiddels sterk en heeft een geldinzamelingsactie op touw gezet. Momenteel heeft ze meer dan elfhonderd euro opgehaald. Naast deze actie doet ze op zondag drie april mee met de Rokjesdagloop in Amsterdam, waarbij ze vijf kilometer gaat lopen voor Walk4MS.

Zelf geld doneren kan via: staging2.inactievoorms.nl/actie/marissa-schrijver

Meer informatie over de Rokjesdagloop: staging2.rokjesdagloop.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.