raalter dressuurbokaal was een succes

Naast de hoofdprijzen van €100,- kregen beide winnaressen nog meer mooie extra prijzen aangeboden. EquiSieraad heeft een waardebon voor een armband van paardenhaar beschikbaar gesteld en BeCa Shots geeft als extra prijs een foto collage aan de winnaressen.

De Z1, Z2 en ZZ-Licht finale is gesponsord door Roelofsen Horsetrucks. Hoofdsponsor van de B t/m M2 finale is Hoefsmederij Wijgert Gooijer. Alle prijswinnaars van de finales kregen een deken aangeboden door Roelofsen.

Via dit bericht wil de Landelijke Rijvereniging Raalte alle vrijwilligers, deelnemers en juryleden bedanken.
“Jori Ruitersport bedankt dat je er de hele week was met de mooie stand en voor het beschikbaar stellen van vele extra prijzen.”

De dames van BeCa Shots hebben van alle deelnemers mooie foto’s gemaakt. Deze zijn te bekijken en te bestellen op staging2.becashots.jouwweb.nl.

“Wij willen al onze sponsoren bedanken: Roelofsen Horsetrucks, Hoefsmederij Wijgert Gooijer, HORKA, EquiSieraad, BeCa Shots, Jori Ruitersport, Booijink Veevoeders, Royal Horses, VMB Dier, Tuin & Ruitersport, Bruggeman Mechanisatie Tuin&Park, Welkoop Raalte, Ruitersport Roeke, Saddlefitservice, Bitfitservice, Stal Laarakkers, Maikels groente en fruit.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.