Home / archiefcentraal / raalter dressuurbokaal bij manege de hooge weg van start

raalter dressuurbokaal bij manege de hooge weg van start

‘In deze finales strijden de deelnemers om de dressuur bokalen en mooie geldprijzen. Wij zetten deze dressuurweek groter op dan een ‘gewone’ dressuurwedstrijd. De rijhal zal extra mooi worden aangekleed. Op zaterdagavond, vooraf aan de finale van de Z1, Z2 en ZZ-Licht, zal stal Laarakkers een clinic geven.

BeCa Shots maakt foto’s van alle deelnemers. Jori Ruitersport zal gedurende het hele concours aanwezig zijn met een stand. Zaterdag zal ook Eline Bakker van EquiSieraad een stand hebben. Zij maakt sieraden van paardenhaar. De toegang voor publiek is gratis op alle dagen, inclusief de clinic van stal Laarakkers en de finales op zaterdag en zondag.

Naast de prijzen doordeweeks kunnen de mensen die zich plaatsen voor de finale mooie prijzen winnen. De hoofdprijs in beide finales is €100,- en volgprijzen van €75, €50 en €25.

Er zijn ook veel extra prijzen bij alle klassen beschikbaar gesteld door sponsoren: Roelofsen Horsetrucks, Jori Ruitersport, HORKA, VMB Dier, Tuin & Ruitersport, BeCa Shots, Booijink Veevoeders, Royal Horses-Nina Hofmeijer, Bruggeman Mechanisatie Tuin&Park, Ruitersport Roeke, Welkoop Raalte, Saddlefitservice-Riel Klumer, Bitfitservice-Lotte Klumper, EquiSieraad-Eline Bakker, Hoefsmederij Wijgert Gooijer, Maikels groente en fruit.’

De startlijsten vind je hier.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.