raalte verliest bij koploper

Na twee wedstrijden gelijkspel was het team van trainer Jan Plagman toe aan de volle punten. Tegen koploper Zenderen Vooruit zou het een moeilijke, maar niet onmogelijke opgave worden. Lange tijd weet de ploeg uit Raalte de nul te houden tegen de lijst aanvoerders. Vlak voor rust gaat het dan toch mis. In de 45e minuut scoort de thuisploeg de 1-0 en direct daarna zoeken beide ploegen de kleedkamers op.

In de tweede helft is het na een kwartier al weer raak voor de thuisploeg. In de 60e minuut ziet het team van trainer Plagman de 2-0 op het scorebord verschijnen. Dit blijkt tevens de eindstand te zijn van de wedstrijd.

Volgende week staat de altijd spannende streekderby tegen s.v. Mariënheem op het programma voor de Raaltenaren. Gezien de goede vorm van de Mariënhemers beloofd het een mooie en spannende wedstrijd te worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.