raalte armoedevrij in 2020

De voorzitters Jan Viscaal, Jos van den Born, Jan van der Werff en Frans Rouwenhoff tekenden daarvoor vanmiddag samen met wethouder Jacques van Loevezijn het Convenant Raalte Armoedevrij.

Het convenant is de aanzet tot een nauwere samenwerking tussen deze partners. Ze willen de ondersteuning van mensen met financiële problemen zo vroeg mogelijk oppakken, om met inzet van deze mensen zelf, tot een oplossing te komen.

Het doel is dat iedere inwoner die (tijdelijk) te weinig middelen van bestaan hulp krijgt en dat iedereen, inclusief kinderen, mee kan blijven doen in de samenleving en niet buitenspel komen te staan.

Het convenant werd getekend op de jubileumviering van Humanitas Steunpunt Thuisadministratie Raalte, dat vrijdag bij de Leeren Lampe haar tienjarige bestaan vierde met een conferentie onder de titel ‘Help…hoe word en blijf ik financieel gezond?!’ 

De ondertekening van het convenant vormde de afsluiting de conferentie en tevens de start van het Platform Samen Sterk in Raalte. Hiermee willen de vijf partners ook andere organisaties en groepen burgers verenigen om een bijdrage te leveren aan een Armoedevrij-Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.