raalte aan de bak op zoek naar de beste thuisbakker van raalte

Nacht meebakken
Op donderdag 17 maart zal een vakjury bestaande uit bakkers van Jorink de cakes beoordelen op smaak, originaliteit en algemene uitstraling. Tevens zullen alle cakes worden beoordeeld door de klanten van Jorink via de winkel en facebook. De winnaar van Raalte aan de bak krijgt een prijzenpakket bestaande uit een bakkerstenue en bakbenodigdheden. Bovendien mag de winnaar een nacht meebakken met de bakkers van Jorink. De beste vijf inzendingen worden beloond met een prijzenpakket van heerlijke producten.

Team Lef; lopen voor kanker
Raalte aan de bak steunt Team Lef. Team Lef loopt jaarlijks de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Thuisbakkers leveren twee cakes in waarvan er één verkocht wordt in de winkel van Jorink voor een bedrag van € 4,95. Dit volledige bedrag gaat naar Team Lef.

Ook de bakkers van Jorink hebben een lekkere nieuwe cake bedacht, namelijk Lef Cake. De Lef Cake is een boerencake met een vleugje Amaretto. Van elke verkochte Lef Cake doneert Jorink één euro aan team Lef.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.