positieve avond met click the message in lemelerveld

In het kulturhus van Lemelerveld wordt op woensdag 9 maart laten zien hoe je met Click The Message iemand op een bijzondere manier in het zonnetje kunt zetten.

Claudette Jacobs, initiatiefneemster, wil graag mensen in beweging krijgen, ze met elkaar verbinden en  daarmee de wereld een beetje mooier maken. Ze verzorgt daarom een positieve avond met veel inspiratie voor iedereen.

Zelf zegt ze : “Is jouw glas half leeg of half vol? Ben jij je bewust of je eerste gedachten positief of negatief zijn? Investeer jij in je eigen geluk? JA? Kom dan woensdag 9 maart om 19.30 uur naar het kulturhus in Lemelerveld. Ik ga je inspireren, motiveren en verrassen met veel kleine bijzondere momentjes. Ik heb er waanzinnig veel zin in om met jou te clicken woensdag 9 maart, ben je erbij?”

Toegangskaarten zijn te koop in Kulturhus de Mozaïek te Lemelerveld. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Meer info info@kulturhuslemelerveld.nl of 0572 370306.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.