Home / archiefcentraal / pec zwolle doet goede zaken tegen willem ii

pec zwolle doet goede zaken tegen willem ii

Met de overwinning verstevigt Zwolle zijn positie in het linker rijtje en blijven de kansen op de nacompetitie voor een Europees avontuur reëel. Marcellis had na ruim een kwartier voetballen de 1-0 er al in liggen. En vijf minuten later was het dual al gespeeld. Menig scoorde 2-0.

Via Falkenburg kwam Willen II voor rust nog wel terug. Maar eigenlijk konden de Tilburgers geen vuist maken. Wie anders dan Veldwijk legde 3-1 binnen. Kort voor tijd schoot Stef Nijland de 4-1 nog binnen. Hij en Veldwijk hadden er ook wel 4-1 of 5-1 van kunnen maken, maar dat bleef Streppel bespaard in de eerste wedsrijd nadat hij zijn vertrek aangekondigd had.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.