partyboerderij sallandshoeve houdt zaterdag open dag

Brasserie Sallandshoeve
“In de omgeving van Nieuw Heeten is er geen restaurant te vinden met een dergelijke kaart en stijl”, aldus Maarten-Teun Nijmeijer, één van de eigenaren. “Voor ons de kans om in dit gat te springen. Het eetcafé was sterk verouderd en was aan een moderniseringsslag toe. Het heeft in totaal vier weken gekost. Er kwam meer en meer bij kijken. Voor 5 maart moet alles klaar zijn, maar het eindresultaat zal verbluffend zijn”, aldus Yoeri Maas.

50+50 = Grootste activiteitenaanbod van Salland
Vorig jaar is de keus gemaakt om, naast de functie restaurant, diverse in- en outdooractiviteiten aan te bieden. Een vijftigtal activiteiten werd vorig jaar gepresenteerd. Nu, een jaar later, wordt Partyboerderij Sallandshoeve de locatie met het grootste activiteitenaanbod van Overijssel. “Op 5 maart presenteren we wederom maar liefst vijftig nieuwe activiteiten. Deze activiteiten zijn tevens te huren op locatie voor diverse soorten feesten op staging2.sallandshoeveverhuur.nl.”

Sportief op unieke locatie
Partyboerderij Sallandshoeve biedt sportieve activiteiten voor jong en oud. Een complete belevenis voor iedereen. “We willen een complete middag, avond of zelfs gehele dag uit verzorgen. En met de unieke mogelijkheden van de Sallandshoeve is dit mogelijk. Naast het natje en droogje, verzorgt Sallandshoeve de activiteiten, entertainment en eventuele overnachtingsmogelijkheden op het naastgelegen vakantiepark.”

Partyboerderij Sallandshoeve is gevestigd in een sfeervolle oude boerderij en bestaat uit vier ruimtes: de kelder, bar, vuurplaats en dêle. Partyboerderij Sallandshoeve is te vinden aan de Holterweg 85a in Nieuw Heeten en is open van woensdag tot en met maandag vanaf 12.00 uur en op afspraak. Meer informatie is verkrijgbaar via 0572-321630, info@partyboerderijsallandshoeve.nl en staging2.partyboerderijsallandshoeve.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.