palletparty viert vijfde verjaardag in de leeren lampe

Eén hoogtepunt uit de afgelopen vijf jaar is moeilijk te noemen. “Vorig jaar was wel een heel mooi jaar, waarin we drie fantastische feesten organiseerden. Maar eigenlijk is het hoogtepunt de stijgende lijn en nieuwe projecten.”

De laatste weken werd het jubileum overschaduwd door onenigheid met de gemeente Raalte. De groep mocht het jubileumfeest niet promoten in de straten van Raalte. “Inmiddels hebben we bezwaar gemaakt, maar zoals dat vaker gaat bij de gemeente duurt het erg lang.”

Op het feest komen bekende en minder bekende dj’s. Lucian Foort, Dano en Pyrodox zijn een greep uit de meer dan twintig artiesten en staat zoals altijd een thema centraal. Dat is dit jaar ‘FEEST’ en dat gaat er keihard gevierd worden.

“We gaan nog niet alles uit de doeken doen, maar we willen de feestgangers de beleving geven in een andere wereld te zijn. En wie jarig is, trakteert: de eerste driehonderd bezoekers krijgen een presentje van ons.”

Het jubileumfeest begint om 22.00 uur en de schade bedraagt 10 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.