overwetering koploper en periodekampioen na overwinning tegen zvv56

Door de overwinning is Overwetering ook de winnaar van de tweede periode geworden. “Het seizoen is daarmee geslaagd”, aldus trainer Robert Slinkman van Overwetering. Hij was tevreden over het spel van zijn ploeg. “We hebben maar 1 kans weggeven en zelf voldoende gecreeërd, dus dat we met 0-2 winnen is terecht. In de eerste helft hadden we de wind mee en konden we vrij gemakkelijk voetballen. Toch blijft het bij 0-0, maar in de eerste minuut in de tweede helft scoort Remon Elshof gelukkig een goede goal.” De openingstreffer gaf Overwetering het vertrouwen om door te gaan, wat een kwartier voor tijd resulteerde in een tweede treffer.

Daarmee was de zesde overwinning op een rij een feit. “We zitten nu in een flow en gaan dus met vertrouwen naar de volgende wedstrijden toe en gaan proberen kampioen te worden.” Dat zal nog een flinke klus worden, aangezien Overwetering in de resterende 6 wedstrijden speelt tegen onder andere Columbia (momenteel op de tweede plaats), Warnsveldse Boys (zesde plaats), Colmschate (derde plaats), Epe (vijfde plaats) en Robur et Velocitas (vierde plaats). Het seizoen wordt afgesloten tegen de drager van de rode lantaarn, Brummen.

De eerstvolgende wedstrijd is gelijk tegen de nummer twee Columbia. Eerder in het seizoen wist Overwetering nog te stunten door met 2-0 te winnen. Aanstaande zondag, als de wedstrijd gespeeld wordt, zal Columbia er alles aan doen om zijn revanche te nemen. De wedstrijd begint om 14.00 uur op Sportpark De Winkewijert.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.