overwetering houdt de druk hoog door winst in extremis

“Het was wel erg fortuinlijk vandaag”, vertelt Robert Slinkman, de trainer van Overwetering over de wedstrijd. “Met name in de eerste helft maakten we veel persoonlijke fouten. Daardoor stonden we ook terecht met 1-0 achter.” In de tweede helft heeft de trainer geprobeerd dat recht te zetten door zijn elftal in de rust extra te motiveren. “We moesten de rust terugvinden om te voetballen, maar ik vind dat dat nog niet goed genoeg is gelukt.” Een prachtig afstandschot van Bram de Haas in de kruising zorgde een paar minuten voor tijd voor de gelijkmaker. Vijf minuten in de blessuretijd scoorde linkspoot Eray Canlioz met zijn rechtervoet de beslissende goal.

Volgende week speelt Overwetering thuis. Dan wacht namelijk de confrontatie met Heerde, waar Overwetering eerder dit seizoen nog met 0-1 van wist te winnen. De wedstrijd begint zondag om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.