overesch viert de lente met kookdemonstratie

Langs de sloten bloeit het eerste speenkruid en bij Overesch Ecologische Landbouw zijn de kinderen van De Gouden Emmer inmiddels begonnen met hun schooltuintjes. Het mag duidelijk zijn: het voorjaar staat voor de deur. Daarom geeft kok Paul Herbrink bij boerderijwinkel Overesch zaterdag 19 maart een lente kookdemonstratie. Natuurlijk mogen alle gerechten geproefd worden.

Kok Herbrink kookt met het thema ‘Nieuwe lente, gezonde lente’. Vanaf 10.30 tot 16.30 uur geeft hij op kookgebied allerlei prikkels voor het voorjaar. Herbrink staat bekend om zijn heldere kijk op koken: “Niet te ingewikkeld, puur en herkenbaar. Kleur is ook belangrijk, het oog wil ook wat!”

Boerderijwinkel Overesch heeft Paul Herbrink uitgenodigd om klanten kookinspiratie te geven voor de komende Paasdagen. Met de voorjaarsgerechten van de enthousiaste kok kan men net iets anders op tafel zetten. De recepten zijn gratis verkrijgbaar in de winkel. Zoals bijvoorbeeld gegrilde groenten met knoflookolie en limoenboter.

Overigens is zaterdag 19 maart ook aan de jongste klanten gedacht. Kinderen kunnen deze dag paaseieren komen schilderen. De gezellige boerderijwinkel biedt daarnaast zoals altijd een uitgebreid assortiment. Daar is in deze tijd van het jaar het voorjaar al volop merkbaar. Zo zijn bladgroenten als winterpostelein en veldsla vers te verkrijgen.

Jan Overesch: “Nog even en dan is er weer verse spinazie van het land. Ook raapsteeltjes verwachten we binnenkort.”

Overesch Ecologische Landbouw zit aan de Hondemotsweg 40 te Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.