ouderwetse palmpaasstokken maken in den nul

Palmpasen is officieel de laatste zondag van de vastenperiode, de zondag voor Pasen. De Palmpaasstok is een stok in de vorm van een kruis, vol met vaste attributen die allemaal hun eigen betekenis hebben. Maar voor kinderen is het vaak een mooie eigen versierde stok, vol met lekkers, waar ze trots mee rondlopen.

De Palmpaasstok wordt in het Infocentrum gemaakt op de ouderwetse manier met zoveel mogelijk natuurlijke materialen. De kinderen kunnen hem de hele middag versieren en er wordt afgesloten met een groepsfoto van alle prachtige stokken, en, als het weer het toelaat, een kleine optocht over het terrein. Voor een stok, de materialen en ranja wordt gezorgd. Mocht uw kind belangstelling hebben voor deze activiteit, meld hem/haar dan tijdig aan, want vol is vol.

De middag duurt van 14.00 tot 15.30 uur en is speciaal voor kinderen uit groep 1 t/m 4. Deelname kost 5 euro, inclusief ranja en een koekje. Aanmelden kan via aanmelden@infocentrumijssel.nl of telefonisch bij de kiosk in het Infocentrum IJssel via 0570-745040.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.