Home / archiefcentraal / oud wethouder raalte in opspraak na dronken stapavond

oud wethouder raalte in opspraak na dronken stapavond

Hij werd vervolgens op de been geholpen door een minderjarig meisje (17) uit Oosterbeek. Kort daarna circuleerden op internet foto’s waarop het meisje en Gebben dicht bij elkaar staan met hun hoofden. Dat zorgde voor flink wat roddels.

Een politieagent bracht de huidige burgemeester naar een taxi om hem naar huis te brengen. Volgens de Gelderlander wordt Gebben beticht van onder andere ‘ongewenste intimiteiten’ en ‘een voorliefde voor jonge scharrels’.

‘Niks gebeurd’
Gebben heeft dinsdag de wethouders van Renkum in een vertrouwelijk beraad op de hoogte gesteld van de uit de hand gelopen avond. Hij laat aan de krant weten dat ‘er niks is gebeurd’ en dat het meisje op de foto een meisje uit de vriendengroep van zijn zoon is. Ze zou, vlak voordat hij met de taxi vertrok, afscheid hebben genomen met drie zoenen op zijn wang.

De burgemeester laat wel weten dat hij ‘een grote stommiteit’ heeft begaan waarvan hij veel spijt heeft. ‘Als vader, laat staan als burgemeester moet je niet aangeschoten of dronken op de Korenmarkt rondlopen”, aldus Gebben tegenover het dagblad.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.