oplichter probeert het weer bij tankstation bp

Bij tankstation BP in Raalte heeft de oplichter, die twee maanden geleden al 100 euro stal met een wisseltruc, weer geprobeerd toe te slaan. Ditmaal kwam hij samen met een jongere leerling. Gelukkig was de medewerker van BP alert en mislukte de wisseltruc dit keer.

Halverwege januari stond dezelfde (oudere) man aan de kassa bij onder andere de BP en de Texaco aan de kassa. Bij Texaco was de medewerker alert, maar de BP werd wel voor honderd euro opgelicht.

De mannen rekenden iets kleins af met een biljet van 100 euro. Het wisselgeld wilde hij vervolgens weer omwisselen tegen grotere biljetten. De medewerker achter de balie werd vervolgens afgeleid en betaalde teveel geld terug.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.