openbare vergadering over toekomst geloofsgemeenschap raalte

Het Allerheiligste zal uit het tabernakel overgebracht worden naar de sacristie. Uitgenodigd is Gerard ten Have, onafhankelijk voorzitter van de projectgroep ‘Op weg naar een nieuwe geloofsgemeenschap in Raalte’.

Ook komt de emeritus hoogleraar theologie Jozef Wissink, onder andere bekend van zijn artikel ‘De verwoesting van een bisdom: het masterplan van kardinaal Eijk’. Hij zal barmhartig de nodige tips geven voor de wijze waarop een gemeenschap kan omgaan met de vele veranderingen voor de toekomst.

De kerk is open vanaf 19.30 uur, de vergadering begint om 20.00 uur. Kun je niet komen, de avond is ook te beluisteren via de kerkradio vanaf 20.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.