open muziekestafette in heino in het geding

Leden van de Rabobank Salland kunnen van 11 tot en met 21 maart stemmen op meerdere clubs.

De Open Muziekestafette Heino is een evenement waar zeer veel Sallandse verenigingen aan mee doen. Dit muzikale culturele evenement zal dit jaar plaatsvinden op 7 en 8 oktober. “Het zou jammer zijn als dit culturele muzikale evenement na vijf jaar verloren gaat”, zegt Flip Jonkman.

“Door de grote Sallandse inbreng hopen we dat jij ook jouw stem(men) uitbrengt ten gunste van de Open Muziekestafette Heino. Je kunt vijf stemmen uitbrengen en drie stemmen op je favoriet. Of de Open Muziekestafette ook een vervolg krijgt, daar kan je dus een handje aan meehelpen door in grote getale te stemmen op dit mooie muzikale evenement.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.