Home / archiefcentraal / open dag ecr solace tijdens de week van zorg en welzijn

open dag ecr solace tijdens de week van zorg en welzijn

ECR Solace houdt vrijdag 18 maart 2016 tussen 09.00 – 17.00 uur een open dag tijdens de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Er zijn informatie-stands en rondleidingen langs appartementen en zorghotelstudio’s, met uitleg over de woonmogelijkheden en de zorg die geboden kan worden. Leerlingen van basisschool De Springplank bakken pannenkoeken voor de bewoners. Open dag bezoekers kunnen tussen 12.00 en 13.00 uur voor een klein bedrag een pannenkoek mee eten.

ECR Solace is een woonzorgvoorziening waarin alleen of samen met een partner comfortabel, zelfstandig, en levensloopbestendig gewoond kan worden. Er zijn diverse appartementen beschikbaar. Daarnaast heeft ECR Solace nog enkele zorghotelstudio’s waarin men tijdelijk kan verblijven na bijvoorbeeld een operatie of ziekte.

Het adres van ECR Solace is Statenweg 3, Heino. Men hoeft zich niet aan te melden. Voor meer informatie kan er worden gebeld naar (088-)3280100.

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.