open dag bij het weijtendaal en het wooldhuis

Ook Het Wooldhuis (Paalweg 10 te Heino) en Het Weijtendaal (Slotpark 1 te Wijhe) nemen hieraan deel en open en hun deuren van 10:00 tot 12:00 uur voor belangstellenden. Eenmaal binnen is er veel te zien en te beleven. Jong en oud kunnen kennismaken met Het Wooldhuis en Het Weijtendaal.

Tijdens deze ochtend kunnen geïnteresseerden met eigen ogen zien welke activiteiten plaatsvinden en welke werkzaamheden er worden uitgevoerd.

Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden van wonen met bijbehorende zorg en servicediensten, dagbesteding, verhalenkeuken, het restaurant, de rolstoelpool of…..? Wilt u graag als vrijwilliger, vakantiekracht of medewerker aan de slag?

Kom dan zeker langs op zaterdag 19 maart, u bent van harte welkom. Koffie/thee en wat lekkers staan voor u klaar!

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.