op theaterexcursie naar borgen en de tweeling met het hoftheater

Het HOFtheater in Raalte heeft een uitgebreide programmering, maar er zijn voorstellingen die te groot(s) zijn om daar plaats te laten vinden óf die slechts in een paar theaters in Nederland te zien zijn. Om haar publiek toch in aanraking te laten komen met unieke producties, gaat het een samenwerking aan met grote theaters in de omgeving: de Zwolse theaters en Wilminktheater Enschede.

Het HOFtheater organiseert al langer busreizen naar bijzondere voorstellingen. Na succesvolle excursies naar Soldaat van Oranje en Anne, staan nu Borgen en De Tweeling op het programma.

Borgen
Op zaterdag 26 en zondag 27 maart is in Theater De Spiegel in Zwolle de marathon-voorstelling Borgen te zien. Het Noord Nederlands Toneel speelt, met een ongekend grote cast van ruim dertig personen en 20 figuranten, twee seizoenen van de Deense hitserie Borgen. Voor het eerst zullen 14 episoden van dit bloedstollende, politieke drama elkaar opvolgen in één doorlopende voorstelling, die ’s middags om 13.00 uur begint en ‘s nacht om 23.00 uur eindigt.

Het HOFtheater verkoopt entreekaarten voor de voorstelling BORGEN in Theater De Spiegel in Zwolle. De entreeprijs van 77,50 euro is inclusief diner & hapjes (exclusief drankjes). Bij voldoende animo vertrekt er om 11.45 uur vanaf het HOFtheater een bus naar Zwolle. De meerprijs daarvoor is 10 euro.

De Tweeling
Op zaterdag 28 mei en zondag 5 juni vertrekt er een bus van TCR tours naar de musical de Tweeling in het Wilminktheater in Enschede. Deze musical, naar de roman van Tessa de Loo, vertelt het aangrijpende verhaal van de tweelingzusjes Lotte en Anna. De zusjes worden op jonge leeftijd van elkaar gescheiden en groeien op in twee totaal verschillende werelden; Anna in Duitsland, Lotte in Nederland. Door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog worden tegenstellingen alleen maar groter. Een strijd tussen het hart en het geweten van de zussen is het gevolg. Kunnen ze het verleden laten rusten en de kloof tussen hun werelden overbruggen?

Deze voorstelling speelt in het Wilminktheater in Enschede. De entreeprijs van 70 euro
is inclusief busvervoer, koffie / thee met gebak bij aankomst en een pauzedrankje en hapje.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via de kassa van het HOFtheater. Telefonisch via 0572-361361 of via de website staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Voor beide theaterexcursies geldt dat ze alleen doorgaan bij voldoende deelname.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.