ontwikkelingen rondom het wapen van wesepe

De groeiende werkzaamheden in Het Wapen van Wesepe in relatie tot de toekomstambities bij de Leeren Lampe in Raalte en de catering-activiteiten (Party Catering Deventer / Bekedam Food & Events) hebben Arjan Bekedam tot dit besluit doen komen. Doordat in de persoon van Timo Roescher zich een geschikte overnamekandidaat aandiende, die tevens bekend is met Het Wapen van Wesepe, is één en ander in een stroomversnelling geraakt.

De uit Raalte afkomstige Timo Roescher is een horecaman in hart en nieren. Als zelfstandig ondernemer van Beleef Events werkt hij nu voor o.a. De Leeren Lampe (voorheen als bedrijfsleider) en Het Wapen van Wesepe waardoor hij voor velen al een bekend gezicht is.

Voor de huidige gebruikers en toekomstige klanten zal er zowel zichtbaar, als ook achter de schermen, niet veel veranderen. De inzet van de kok en keuken blijven hetzelfde en ook het huidige personeel blijft bij Het Wapen van Wesepe werkzaam. Timo Roescher zal zich volledig inzetten voor Het Wapen van Wesepe wat de openingstijden en bereikbaarheid ten goede komt. Uiteraard is maatschappelijke gebruik van Het Wapen van Wesepe ook voor de toekomst gewaarborgd.

De overdracht zal de komende periode geruisloos gaan. Timo Roescher is reeds actief in Het Wapen van Wesepe en Arjan Bekedam met bedrijfsleider Rob Veldkamp blijven de komende periode in Wesepe beschikbaar.

Stichting Zalencentrum Wesepe, die een beheerovereenkomst heeft met pandeigenaar Gemeente Olst-Wijhe, wil Arjan Bekedam hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren. Wat hierna achterblijft is een goed lopend en prachtig horecabedrijf wat volop kansen biedt voor de nieuwe uitbater. De Stichting heeft er dan ook het volste vertrouwen in dat Timo Roescher dit gaat lukken!

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Timo Roescher – 06 38 278 773
Arjan Bekedam – 06 22 882 278

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.