ondernemers makkelijker in contact met deskundigen

Binnen de Kring Raalter Werkgevers spelen regelmatig vragen op het gebied van innovatie. De samenwerking met innovatienetwerk Kennispoort is volgens voorzitter Paul Maas en afgevaardigde door het bestuur Annelie Janssen dan ook een grote meerwaarde voor leden: “Vraagstukken op het gebied van innovatie vereisen specifieke kennis. Door met Kennispoort samen te werken, komen ondernemers makkelijker met innovatiepartners in contact.”

Kennispoort en Kring Raalter Werkgevers gaan onder andere bijeenkomsten organiseren en inhoudelijke programma’s op elkaar afstemmen. “De organisatie van verschillende bijeenkomsten op het gebied van innovatie is voor de netwerkclubs een goede manier om met elkaar in contact te komen,” aldus Marius Woldberg, directeur van Kennispoort Regio Zwolle.

De Kring Raalter Werkgevers heeft ruim 250 leden afkomstig uit verschillende branches. Binnen de Kring werken ondernemers onder andere samen op het gebied van gezamenlijke beveiliging, collectieve energie-inkoop en kennistafels waarbij kennis van een specifiek onderwerp wordt gedeeld. De doelstellingen van Kennispoort sluiten hier nauw bij aan.

Kennispoort is hét innovatienetwerk in de regio Zwolle dat zorgt voor (kruis)verbindingen tussen ondernemingen, onderwijs, onderzoek en overheid. Binnen dit onafhankelijke platform helpen deskundigen innovaties van ondernemers professioneel en praktijkgericht vooruit. Ondernemers met kansrijke innovatieve ideeën worden begeleid van idee tot realisatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.