notariskantoor de zwart geeft klanten verantwoord en nuttig presentje

“Zoeken naar de juiste balans tussen wensen en juridische mogelijkheden is waar wij ons dagelijks mee bezighouden”, vertelt De Zwart. “Zo zoeken we ook naar een balans in onze profilering als ondernemer. Dat betekent dat wanneer we onze klanten iets geven, we ook hierbij zoeken naar de balans tussen nuttig en duurzaam. Het is fijn als je daarmee ook nog een bijdrage levert aan de maatschappij.”

Voor de cliënten van De Parabool zijn dit soort opdrachten waardevol voor hun zelfvertrouwen. Het bewijst dat ze met hun werk een verschil maken én daadwerkelijk iets waardevols kunnen bieden aan, in dit geval, een bedrijf.

Op maat gemaakt
Eind vorig jaar kwam het gebruik van plastic tassen in opspraak. Per 1 januari dit jaar is het gratis afgeven van plastic tasjes zelfs verboden. De Zwart zag hoe zijn schoonvader al jaren een eigen kantoenen tas meenam naar de winkels. Het idee om zijn eigen klanten zo’n tas te geven was geboren. “Maar dan wel vrolijk bedrukt door de Kleurmeesters van De Parabool”, zegt De Zwart. “Als fervent bezoeker van de Paraboolwinkels (hun bakkers bakken de lekkerste appeltaart!) was het voor mij direct duidelijk dat de kleurmeesters de tassen mochten gaan bedrukken. De tassen zijn erg mooi geworden en de klanten zijn blij verrast als hun akten in zo’n vrolijke, op maat gemaakte tas worden overhandigd. In dit geval snijdt het mes aan drie kanten; een katoenen tas in plaats van een plastic tas is beter voor ons milieu, de kleurmeesters van De Parabool hebben een leuke klus en de klanten van notaris De Zwart hebben een mooie tas.”

Kleurmeesters
De kleurmeesters zijn onderdeel van Stichting de Parabool, waar mensen met een verstandelijke beperking worden ondersteund op het gebied van onder andere wonen en werken. Door de cliënten zinvolle dagbesteding te bieden komen zij ten volste tot hun recht. Dit betekent dat ze zich met het volste vertrouwen in zichzelf kunnen ontwikkelen en ontplooien zoals zij dat zelf fijn vinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.