nieuwe trekker in ontvangst genomen door ygdrasil

De trekker wordt gebruikt bij werkzaamheden met verschillende machinerieën zoals het slepen van paden en weilanden, maaien, frezen en bij transport van materialen. Er zijn al diverse bewoners die trekker kunnen rijden. Bewoners die dit nog niet onder de knie hebben en dit graag willen leren kunnen dit op deze trekker gaan leren onder deskundige begeleiding. Tijdens de feestelijke in ontvangst name gaven de bewoners aan blij te zijn met het feit dat deze trekker ook een kap heeft, zodat zij bij slechter weer droog kunnen zitten. Ygdrasil dankt nogmaals de Rabobank en Bruggeman Mechanisatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.