nieuwe namen festival rond de pomp heino

Het centrum van Heino staat op zondag 16 april in het teken van Festival rond de Pomp. Met nieuwe namen als Robert den Hartigh, Kingsdeal, Big Bo Brocken en de Carmel College Big Band begint het programma steeds meer vorm te krijgen. Naast het vaste muziekprogramma in de avond, is er dit jaar nog meer geïnvesteerd in de middag met kunst, cultuur en film.

Middagprogramma Festival rond de Pomp
Tussen 13.30 en 18.00 uur is er een gratis toegankelijk programma voor de hele familie, cultuur, kunst en muziekliefhebbers. In het Dorpshuus is een DVD, CD en platenbeurs en wordt doorlopend een film vertoond. De N.H. Kerk staat in het teken van kunst. Exposities van diverse kunstenaars met live-muziek van Ons Genoegen.

In Theater Het Podium kunnen bezoekers lachen en luisteren naar cabaret, kleinkunst en voordrachten van onder andere dichter Henne Neppelenbroek, maar ook lekker actief bezig gaan tijdens de workshops Djembee, Cigarbox bouwen en meer. Buiten op het 14-april is net als vorig jaar een UIT-markt met verschillende info standjes en optredens van onder andere Carmel College Big Band en Big Bo Brocken. Rondom de pomp lopen verschillende acts rond zoals de The Rolling Beat Machine met een hele bijzondere muziekmachine en Troubadour Rob Krot.

Avondprogramma Festival rond de Pomp
Vanaf 19.00 uur is er op vijf verschillende podia rondom de pomp live-muziek te horen. Van soul naar ruige blues en van rock naar funk. In Café de Baron speelt de Bullfrog Blues Band blues in de stijl van Rory Gallegher. Buuffies staat wederom in het teken van swingen op soul, funk en disco, dit jaar met the B-Machine. De Deventerse band Kingsdeal brengt Chicago blues in Marktzicht en in theater Het Podium zijn Robert den Hartigh en The Veldman Brothers te zien en horen met pure, rauwe blues. Exacte tijden en aanvulling van het programma worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Extra avond in Dorpshuus
Om alvast in de stemming te komen vertoont Filmhuis Heino op vrijdagavond 15 april de film: Blues Brothers 2000. De opvolger van de eerste Blues Brothers film. Kaarten voor de film kosten 6 euro.

Tickets
Kaarten voor het evenement zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij Schulten Lederwaren Raalte, de Smulbaai Heino en Koning Willem in Deventer. In de voorverkoop zijn kaarten 12,50 euro, aan de avondkassa 15 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.