nieuw in olst volleybalvereniging de hooiberg

Wat jaren geleden begon als gezellig tijdverdrijf van een stel sportieve vriendinnen, groeide al snel uit tot een fanatiek team dat in de competitie serieuze concurrentie bood aan de reeds gevestigde teams. Na drie kampioenschappen op rij spelen de dames nu al een aantal jaren mee in de tweede klasse. Gezien de grote interesse vanuit de jeugd is er eind vorig jaar ook een jeugdteam opgericht. Dat goed voorbeeld doet volgen, blijkt wel uit het feit dat deze jeugdige volleybalstertjes op de eerste drie toernooien als eerste zijn geëindigd.

Vrijwilligers gezocht
Deze jonge vereniging is op zoek naar vrijwilligers die een bestuursfunctie willen vervullen voor de vereniging of bijvoorbeeld naar een stagiair(e) afkomstig van een sportopleiding. Iedereen die VV De Hooiberg, op welke wijze dan ook, wil ondersteunen kan contact opnemen via vvdehooiberg@hotmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.