nieuw heeten en raalte in evenwicht

Door het gelijkspel blijft het verschil tussen Nieuw Heeten en Raalte één punt. Nummer zeven van de ranglijst v.v. Langeveen komt door de 2-1 winst op Manderveen op nog maar drie punten van Nieuw Heeten te staan. Ook de nummer vier van de ranglijst Sportlust Vroomshoop wist te winnen van Ulu Spor waardoor het gat tussen Raalte en Sportlust van één naar vier punten uitloopt.

In deze tweede periode ontlopen Nieuw Heeten en Raalte elkaar niet veel en staan zij in dezelfde volgorde bij elkaar in de middenmoot op de ranglijst. Voor beide teams geldt dat het programma van volgende week een zware dobber zal zijn. Raalte zal het in Zenderen op moeten nemen tegen de koploper Zenderen Vooruit. Nieuw Heeten zal thuis de huidige nummer vier uit Vroomshoop ontvangen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.